Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 19:46

...
Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 19:46
Коментари Харесай

Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето

Луната е в символ Скорпион, където ще остане до 19:46 ч само че 18 август. Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Вибрациите са такива, че всяко проявяване през днешния ден на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас.

Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри. Най-неподходящото време за посещаване на ревизори. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, интензивно придвижване, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт.

6 лунен ден от 12:12 ч на 16 август до 13:17 ч на 17 август.

Счита се за сполучлив и положителен ден. Това е въздържан интервал. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Приветстват се всички съзидателни дейности. Не се жалвайте от живота и другите. Приемайте всичко такова, каквото е. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции. Не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. Може да нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие.

Много положително време за щедрост. Всичко, което давате през днешния ден, ще се върне към вас неведнъж, само че единствено в случай че давате от душа, като не очаквате нищо в подмяна.

Много подхожда интервала за другарство с представителите на противоположния пол.

7 лунен ден от 13:17 ч на 17 август до 14:20 ч на 18 август.

Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по- малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Но всички положителни пожелания ще се осъществен.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по- добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Не забравяйте, че всеки ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Практики на деня - Полезно е да се четат молебствия, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се поддържа връзка с природата, да се чисти енергийното поле, да се вършат ритуали за привличане на шанса.

Диета - Не би трябвало да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден още веднъж би трябвало да е гальовен и къс (заради Луна в Скорпион). Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Сънищата са оракулски, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Заб.: За информацията следете тъкмо посочените часове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР