Луната e в знак Скорпион и ще остане там до

...
Луната e в знак Скорпион и ще остане там до
Коментари Харесай

Астро: Отложете вземането на отговорни решения

Луната e в символ Скорпион и ще остане там до 13:13ч на 22 юли. Лунният интервал в Скорпион се характеризира с цялостна липса на прочувствен баланс, нараснала нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва неумишлено към спешни обстановки, пренастройва вътрешните структури на човек.

Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат от депресивни претекстове и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото самоограничение. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Бременните дами да се пазят от преждевременно раждане. 9 лунен ден продължава от предния ден до 15:28ч. на 21 юли. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Не е желателно да се напрягате и да вършиме това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почиване и релаксация.

Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. В 9-ти лунен ден постоянно се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Важно е да направляваме страстите и да бъдем сдържани в държанието си. Ако вътрешното ни положение се наруши, налага се малко време да прекараме в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останем в тясно другарство или усамотение.

За вярващите е целесъобразно да пречистят дома със светена вода, да опушат с благовония, надлежно тамян пространствата и да има запалени свещи. 10 лунен ден (започва в 15:28ч на 21 юли до 16:29ч на 22 юли). Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно в този момент се откриват тайните благоприятни условия на човешкото схващане. Човек може внезапно да открие в себе си нови качества. Това е прелестно време за ново начало. Денят благоприятства съдействието с тези хора, на които човек изцяло се доверява. Всяко ново начинание е обречено на триумф. Не се предлага да се поставя завършек на персонални или работни връзки в 10 лунен ден.

Периодът не е предопределен за усамотение и самотност. Всеки би трябвало да бъде заобиколен от родственици и близки хора. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Необходимо е да се обърне внимание на членовете на фамилията. Това са най-близките и скъпи хора, на чиято помощ и поддръжка постоянно може да се разчита. Започва да нараства жизнеността, половия капацитет, персоналното омагьосване.

Денят дава сила на обикновено здравите хора. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В този ден е строго неразрешено да се гладува.

Сокове, плодови питиета са доста потребни за тялото, няма потребност да се лимитира използването им в подобен ден. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Благоприятно време за секс, за първа брачна нощ и най-подходящото време за забременяване на дете. Обаче не експериментирайте, а се придържайте към класиката. Мъжете би трябвало да са деликатни, в случай че претоварят в този интервал половата сфера, то скоро ги чакат неприятности със здравето. Подходящо е за покупки за фамилията, които ще облагодетелстват всички негови членове, да вземем за пример дом, кола, битова техника, както и за покупки свързани с децата – облекла, играчки и други

Подстрижката в този ден усилва шанса и силата. Сънищата отразяват вашите вътрешносемейни връзки, както и вашето място измежду околните родственици. Ако ви се присъни някой от умрелите ви родственици, това значи, че сте се откъснали от същинските си корени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР