Луната е в знак Скорпион до 19:00ч. Енергията на този

...
Луната е в знак Скорпион до 19:00ч. Енергията на този
Коментари Харесай

Светъл и чист ден, ден за миротворство

Луната е в символ Скорпион до 19:00ч.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида,засилва се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Не би трябвало да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

От 07:00ч до 19:00ч Луната ще се движи на луфт. Не предприемайте нищо значимо, не си определяйте значими срещи, договаряния.

В 19:00ч Луната минава в символ Стрелец.

Продължава 16 лунен ден до 22:37ч на 21 април (от 21:27ч на 20 април)

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Става равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. В този ден не би трябвало да се крещи, не би трябвало да се държите безогледно и предизвикателно. Необходимо е да се резервира успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Ако се съобразите с всички препоръки, тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.
Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други
Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.
Не е уместно за покупки, подкастряне и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да се съобразят с това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:37ч на 21 април до 23:43ч на 22 април

Днес е 2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молебствия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР