Луната е в знак Скорпион до 16:34ч на 29 януари.

...
Луната е в знак Скорпион до 16:34ч на 29 януари.
Коментари Харесай

Ден за съзидание

Луната е в символ Скорпион до 16:34ч на 29 януари.

Скорпион е комплициран знак, по тази причина Луната, от която зависят нашите страсти, в същото време не ни въздейства по най-положителния метод. Нощната владетелка ни принуждава да погледнем на надълбоко вътре в себе си. Не се безпокойте, в случай че почувствате потиснатост или депресивно въодушевление. Да не се вземат прибързани решения.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане.

От 00:40ч до 16:34ч Луната се движи безрезултатен ход. Този интервал е неефикасен. Това са интервали, когато пространството "бездейства ", "почива " и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни инициативи.Отложете всичко значимо, не започвайте нищо ново (на което държите), не подписвайте контракти, не правете самопризнания, не купувайте значими покупки.

В 16:34ч Луната минава в символ Стрелец и ще остане там до 02:48ч на 1 февруари.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:12ч на 29 януари до 03:15ч на 30 януари.

Активен и енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Планове по-добре да не вършиме, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.

Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Днешното подкастряне или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Днес е 15 безоблачен ден - Време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, поредни в делата и постъпките си и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и да отреагирвате. Не би трябвало да се напрягате, да вдигате тежко. Да се заобикаля тежката работа. В този ден тя би трябвало да носи наслада другояче по-добре се откажете от нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР