Луната е в знак Риби, където ще остане до 07:51ч

...
Луната е в знак Риби, където ще остане до 07:51ч
Коментари Харесай

Силно енергичен ден, време е за бизнес

Луната е в символ Риби, където ще остане до 07:51ч на 5 юли. Луната в знака Риби усилва чувствителността, състраданието, милосърдието. Хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се предпочитание за усамотение, предпочитание да се избяга от проблемите като постоянно се протяга ръка към алкохола и опиатите. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Това е най-хубавото време за актьори, психолози, за тези, чиято работа е директно обвързвана с центровете за рехабилитация, които се грижат за хората с увреждания.

Този интервал е удобен и за салони за хубост, фризьорски салони, фешън организации. По-неблагоприятно време за тези, които се занимават с прецизни калкулации, разбори, логичност. Необходимо е извънредно внимание при работа с документи, в областта на информацията - неточности, грешки са вероятни. По-трудно е да се концентрираме. Този интервал е добър за тайните организации, химиците.

Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката, тъй че е най-добре да не ги уморявате като ходите дълго време или да стоите прави. Нервите, лимфната система и черния дроб също са чувствителни.

Луната се движи на луфт от 12:48ч на 4 юли до 07:51ч на 5 юли. Неблагоприятно време за всевъзможни нови и значими инициативи. Всичко каквото предприемете ще е на вятъра. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. Не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете значими покупки. Може да се занимавате с нормалната си работа. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора.

21 лунен ден (от 00:20 на 4 юли до 00:48ч на 5 юли) е мощно деятелен ден. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.
Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.
Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо е за групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Някои мистични школи считат, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

Отношения - Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.
Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР