Луната е в знак Риби и се движи на празен

...
Луната е в знак Риби и се движи на празен
Коментари Харесай

Днес е труден ден! Не се претоварвайте физически, психически и емоционално

Луната е в символ Риби и се движи на луфт до 10:19ч.

Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи. Ако нещо би трябвало да се направи, го правете преди този момент време.

В 10:19ч Луната минава в символ Овен - знак на интензивността и на буйните глави.

Луната в символ Овен настройва хората за битка, противопоставяне, основава напрежение. Могат да зародят ненужни спорове. Да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Избягвайте да се самонавивате. Не би трябвало да се възгордявате. Смело вземайте решения.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Да се заобикалят и физическите натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 7 лунен ден от 11:00ч на 11 януари до 11:25ч на 12 януари.

Следва 8 лунен ден от 11:25ч на 12 януари до 11:51ч на 13 януари.

Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате силата си, защото е огромна вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяте време за развиване. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост. За бизнеса е ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Да поискате помилван от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Всички дребни разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се роди сериозен спор и да се стигне до мощна злост на един към различен.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се предлага.

Сънищата са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 28 безоблачен ден - Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не е добре да се разболеете в този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР