Луната е в знак Риби до 22:29ч на 7 март.

...
Луната е в знак Риби до 22:29ч на 7 март.
Коментари Харесай

Денят носи хармонична енергия, уравновесява силите на доброто и злото

Луната е в символ Риби до 22:29ч на 7 март.

Денят е сполучлив за действия, които се вършат от сърце. Оптимално време за демонстрация на креативна вътрешен глас и скрити качества. Засилва се чувствителността, потребността от внимание, схващане и състрадание. Това е знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална поддръжка на нуждаещите се. По-подходящо е да се прекара времето в дейна отмора или да се посвети на изкуството.

В това време алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път. Уязвими са ходилата на краката.

Преобладава 30 лунен ден от 07:06ч до 18:05ч на 6 март.

Символ на деня е златният лебед, носещ обич и деликатност. Този лунен ден носи хармонична сила, уравновесява силите на положителното и злото. Ден на любовта и прошката. Време за реализиране на вътрешна целокупност, за външна и вътрешна естетика. Нужно е да бъдете в мир и единодушие със себе си и околния свят. Важно е в този ден да се благодари на околния свят и хората за получените уроци и дарове от ориста.

Обобщете всичко, завършете делата си и се пригответе за нов полет. Нови каузи не се предлага да стартирате. Съберете сили и ентусиазъм за идните нови. Изчистете мислите си и въведете ред вкъщи си, на работното си място.

Добре е да бъдете в приповдигнато и положително въодушевление, висок дух, да бъдете почтени и великодушни, открити и откровени, и да подкрепяте другите хора. Проявявайте състрадание и съчувствие, не бъдете безразлични към непознатите проблеми. Не таете засегнатост в сърцето си, простете на хората, които са ви обидили и сами се покайте за своите грехове. С хора, които са ви неприятни въобще не общувайте. Зарадвайте с подарък, добра дума своите близки и другари. Не е уместно да изяснявате връзки.

НОВОЛУНИЕ в 18:55ч в символ Риби.

Нищо значимо не предприемайте. Увеличава се заплахата от спорове, повреди, произшествия, контузии. Подходящо време за лунна диета, за отричане от нездравословни привички. Излъчвайте положителни мисли.

Започва 1 лунен ден от 18:05ч на 6 март и продължава до 07:33ч на 7 март.

С новолунието стартира първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към естетика. Човек би трябвало да се посвети на това, което желае душата му. Изхвърлете всички отрицателни мисли от мозъка си и не ги допускайте, тъй като могат да се въплътят. Сега те получават особена мощ. Може да си напишете лист с стремежи. От това какъв пиедестал ще бъде заложен в този момент, зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за идните дни, дано вашите въображаеми облици бъдат колкото може по съответни и подробни.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Днес е 21 безоблачен ден - Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Запазете цялостна изясненост на мислите си. Възможно е да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Не подценявайте препоръките, които получавате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР