Луната е в знак Риби до 21:33ч - знакът на

...
Луната е в знак Риби до 21:33ч - знакът на
Коментари Харесай

В този ден се пробуждат силите на природата

Луната е в символ Риби до 21:33ч - знакът на галактическата естетика. Интуицията е засилена. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост.

Подходящо е за духовни практики, за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля несъразмерната използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Луната се движи на луфт от 07:22ч до 21:33ч. Това време не е добре за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател. Не засаждайте нищо в градината, има възможност да получите дребна годишна продукция или посаденото да загине. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Ако в този миг се влюбите от пръв взор, това влюбване може да донесе психическа контузия или страдалчество, а също по този начин назначената сантиментална среща може да приключи трагично.

В 21:33ч Луната минава в символ Овен.

24 лунен ден от 03:08ч на 28 май на 03:33 на 29 май

Активен и много мощен енергийно ден. В него се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Не е уместно да сте пасивни, само че слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят.

Можете да пътувате. Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по инерция, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Ден за лекуване посредством билки.

Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е посещаване при теляк, козметик и коафьор.

Добър ден за другарство, за брачен връзки и любовни срещи. Старайте се да бъдете доброжелателни, избягвайте фалша и грубите смешки. Ако в предните дни сте обидили някого, потърсете амнистия. Сега елементарно могат да стихнат и най-сериозните несъгласия.

Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. Желателно е да бъде нескончаем.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се занимавате с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да повлече принуждение, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна битка освен изтощава мъжете, само че може да ги направи мощни био-енерговампири. 24 лунен ден е подобаващ за подкастряне, само че защото Луната се движи на луфт, в случай че не е неотложно, може да я отложите.

Сънища - Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.

Днес е 9 безоблачен ден – Не се опасявайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Добре е да развивате своята сила: използвайте физически практики. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа непрекъснато пламнал пламък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР