Луната e в знак Риби до 17:57ч. Хората са с

...
Луната e в знак Риби до 17:57ч. Хората са с
Коментари Харесай

Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят

Луната e в символ Риби до 17:57ч.

Хората са с нараснала сензитивност, елементарно обидчиви и раними, сантиментални, сантиментални. Благоприятно време за среща с близки другари, на чието рамо можете да си изплачете болката и да получите потребни препоръки, оказване на психическа поддръжка. Подходящо е за благотворителни дейности. Уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки.

Луната се движи на луфт от 10:05ч до 17:57ч. През тези часове не предприемайте нищо значимо като дейности и като покупки.

В 17:57ч Луната минава в символ Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 11 лунен ден, който стартира от 14:28ч на 17 ноември и продължава до14:55ч на 18 ноември.

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Трябва да има баланс.

Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

Подходящо е за начало на недояждане. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите.

Следва 12 лунен ден, който стартира от 14:55ч на 18 ноември и продължава до15:22ч на 19 ноември.

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. Днес повече от всеки път е належащо да се демонстрира съчувствие и състрадание, да се вършат дарения, да се прави щедрост, да се вършат дарове, тъй като признакът на този ден е сърце. Дайте наслада, ентусиазъм, вдъхнете вяра и религия в сърцата на хората. Полезно е да се дава лепта, изключително в случай че ви помолят за това. Помнете, че който не е милосърден, може самичък да загуби милостта на небесата. Това е ден за молитва, алтруизъм, състрадание, осмисляне на живота и своето място света. Молитвите, произнесени в 12 лунен ден се извършват по-бързо, защото небесните врати се отварят и през днешния ден всеки ще бъде възнаградени съгласно вярата си.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

В този ден не би трябвало да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти!

Подстрижката в 12 лунен ден усъвършенства здравето, освобождава от обидите и притегля благосъстоянието.

Сънищата не носят никаква информация, въпреки да са ярки.

Днес е 3 безоблачен ден – Могат да ви посетят неочаквани огряния или креативен открития. Приветстват се всички креативен инициативи. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден, при който силата на словото доближава своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия и четене на мантри. Пари получени през днешния ден се смятат за благи и е добре да се спестят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР