Луната е в знак Риби до 13:56ч на 1 август.

...
Луната е в знак Риби до 13:56ч на 1 август.
Коментари Харесай

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в символ Риби до 13:56ч на 1 август.

Периодът подхожда повече за социална и благотворителна активност, добре е за креативен занимания. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Хората са по-чувствителни, грижовни, състрадателни. Можете да кандидатствате за молби и петиции, да събирате пари за положителни каузи, да се погрижите за бездомни животни. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща.

Луната в Риби предизвиква напрежение в долната част на краката – ходилата, пръстите. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Всичко, което попада в този момент в нашия организъм, изключително течности и друга химия, работи по-силно от различен път, по тази причина да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола.

Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

19 лунен ден продължава от предния ден до 22:52ч. на 31 юли.

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. В този лунен ден сме „ проверявани” за горделивост и злопаметност. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Денят е обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове.

Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Нужно е да бъдете доста деликатни и внимателни в своите дейности. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Контактите с хората са неподходящи. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за прояви на щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Хубаво е да се възпламени свещ, да има огън.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс!

Не бива да се подстригват косите и да се режат нокти.

От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.

20 лунен ден (започва в 22:52ч на 31 юли до 23:19ч на 1 август).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР