Луната е в знак Риби до 10:19ч на 12 януари.

...
Луната е в знак Риби до 10:19ч на 12 януари.
Коментари Харесай

Днес не купувайте скъпи неща и не сключвайте сделки

Луната е в символ Риби до 10:19ч на 12 януари.

Изостря интуицията, носи сантименталност и мечтателност, мистично въодушевление. За съществени каузи липсва възторг. Ако има опция е добре да се посвети времето на дейна отмора. Занимавайте се с каузи, които изискват подсъзнателен метод. Подходящо е за креативна активност, за щедрост. Благоприятно е за сантиментални срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна поезия, гледане на любовен филм.

Можете да започнете недояждане, с цел да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Луната ще се движи на луфт от 16:26ч до 10:19ч на 12 януари.

Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи. Ако нещо би трябвало да се направи, го правете преди този момент време.

Продължава 6 лунен ден от 10:32ч на 10 януари до 11:00ч на 11 януари.

Следва 7 лунен ден от 11:00ч на 11 януари до 11:25ч на 12 януари.

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, тъй като ще бъде осъществено. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес, само че може да се употребява в тази ситуация единствено времето от 11:00ч до 16:26ч. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания. Партньорите са склонни да демонстрират повече доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Секса по опция да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е, до момента в който се любите да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. На всяка цена избягвайте да се стига до спор и да изричате гневни думи.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Днес е 27 безоблачен ден - Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открито, да се разхождате пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката е належащо да се натоварват повече. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР