Луната е в знак Рак, където ще остане до 19:00ч

...
Луната е в знак Рак, където ще остане до 19:00ч
Коментари Харесай

Не се стремете да живеете по план, защото нещата може да се объркат

Луната е в символ Рак, където ще остане до 19:00ч на 24 декември.

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи, да отделим време за занимания със фамилията и за грижи за околните хора.

По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 16 лунен ден от 16:56ч на 22 декември до 17:56ч на 23 декември.

Продължава от през вчерашния ден този ярък и съразмерен ден. Става уравновесяване и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Трябва да се заобикалят разногласия, рецензии, всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Да не се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се прояви самообладание, въздържаност.

Денят би трябвало да се прекара умерено, без бързане и прибързаност. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Не е уместно време за покупки и за полови връзки в границите на 16 лунен ден. Време за отмора във всевъзможен смисъл. Избягвайте да се подстригвате.

Следва 17 лунен ден от 17:56ч на 23 декември до 19:03ч на 24 декември.

Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всичко би трябвало да носи наслаждение. Не се стремете да живеете по проект, тъй като може да не стане по този начин, както сте очаквали.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай още веднъж се въздържайте.

Покупки – Вече е удачно за всевъзможни покупки. Важно е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Днес е 8 безоблачен ден – Днес можем да получим Божията берекет. Денят е като „ бял лист”, в който започваме да пишем на чисто. Може да започнете всичко още веднъж, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Денят способства всички инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. По-добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР