Луната е в знак Рак до 23:58ч до 17 ноември

...
Луната е в знак Рак до 23:58ч до 17 ноември
Коментари Харесай

Силно енергиен ден. Вървим смело към съдбата, оставяйки страхове и съмнения далеч зад нас

Луната е в символ Рак до 23:58ч до 17 ноември

Влиянието на Луната мощно визира прочувственото положение - хората са доста чувствителни и елементарно се нараняват, затварят се в себе си, потопени в личния свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението е изменчиво, несигурно. Засилва се интуицията. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо за домакинска работа, занимания с дома, фамилията и за грижи за близки хора. Чудесно е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици.

Уязвими органи – млечните жлези, стомаха и дванадесетопръстника.

Продължава 21 лунен ден до 21:17ч на 17 ноември (от 20:15ч на 16 ноември)

Хубав и удобен ден. „ Движението е живот “ е мотото на двадесет и първия лунен ден. Силно енергиен ден, когато самоуверено вървим към ориста, оставяйки страхове и подозрения надалеч зад себе си. Преобладават радостните страсти, заредени сме с сила и оптимизъм. Ето за какво денят е най-подходящ за празнуване и занимания.

Време за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Благоприятно време за групова активност и мероприятия. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина би трябвало да ги извършите. Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват неведнъж положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

Днес би трябвало да му се обърне повече внимание на здравето. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят е подобаващ за избавление от неприятни привички. Нещата се случват по-лесно. Ако желаете да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние.

Денят е удобен за другарство, за другарски срещи. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора.

Секс – уместно за креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 21:17ч на 17 ноември до 22:24ч на 18 ноември

2 безоблачен ден - Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.

По-важни аспекти денем

Луна съпротива с Плутон (08:16ч)

Слънце тригон с Луна (14:54ч)

Луна площ с Марс (22:16ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР