Луната e в знак Рак до 10:36ч на 27 ноември.

...
Луната e в знак Рак до 10:36ч на 27 ноември.
Коментари Харесай

Бъдете внимателни с новите идеи

Луната e в символ Рак до 10:36ч на 27 ноември.

В дните на Рака хората са доста чувствителни и елементарно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в личния вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. Поведението е несигурно. През този интервал е по-добре да не се вземат решения и да не се вършат недомислени дейности. Време, което би трябвало да се отдели за фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Почистването и измиването вкъщи в този момент е елементарно и дейно.

Добре е, в случай че облеклата или допълненията към тях съдържат блестящо зелени и лилави цветове.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 19 лунен ден, който стартира от 19:11ч на 25 ноември и продължава до 20:13ч на 26 ноември.

Денят е тежък. Свързан е с преразход на силата.

Паякът е знак на деня, който въплъщава Твореца, Тъкача на нашата орис. Това значи, че по какъв начин ще преминат този ден и идващите дни ще зависи от вашите дейности, мисли и настроения през днешния ден.

Бъдете деликатни с новите хрумвания. Почистване на душата и съвестта. Лошите мисли би трябвало да си отидат. Препоръчва се разчистване на себе си и дома. Покайте се, помислете над вашите дейности. Отървете се от безполезни и ненужни неща.

През този интервал вие сте изключително чувствителни към непознатото въздействие и елементарно можете да станете подвластни от някой, както и самите вие да станете манипулатори за другите. Подходящо за духовна работа над себе си, за себеанализ, смирение, медитация, молебствия. Ако в този ден си поплачете, това е добър знак.

Всяко преяждане може да докара до нежелани последици. Препоръчва се пост. Най-добрата храна за този ден е нар, зеле, кръгли плодове и зеленчуци, картофи. Избягвайте дълги зеленчуци като моркови, краставици, патладжани и други Необходимо е да се изключат месните артикули, хлябът и млякото от храната, да се откажете от алкохола.

Препоръчва се да се ограничи физическото натоварване, защото съществува риск от приемане на неприятни пострадвания. Не се предлага да се занимавате със самолечение. От здравна позиция на този ден червата и апендикса са уязвими. Не е желателно да се лекуват и оперират в този ден. Денят се характеризира с изостряне на психологичните болести.

Бъдете деликатни в дейностите си. Днес е доста елементарно да се провокира спор. Внимателно проверявайте цялата информация. Отменете значимите действия.

Може да поискате нарастване на заплатата, само че през първата половина на деня. Спазвайте неутралитет с сътрудниците. Не би трябвало да се дават или вземат пари на заем. Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

На този ден не се предлага да се сътвори ново семейство и да се организира сватбена гала. Това също по този начин е неподходящ ден за разводи.

Препоръчва се да се лимитират контактите с хората, а към новите запознанства се отнасяйте с нараснало внимание, защото се счита, че те са дълготрайни и могат да не са напълно безкористни.

Лунният календар не разрешава секса в този ден.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

На този ден не се опитвайте да тълкувате сънищата си сами. Днес сънищата скриват психическите проблеми на подсъзнанието.

Следва 20 лунен ден, който стартира от 20:13ч на 26 ноември и продължава до 21:21ч на 27 ноември.

Днес е 11 безоблачен ден – Ден на измененията. Трябва да отреагирвате незабавно на изменящите се обстановки и да го вършиме на подсъзнателно равнище. Основната предписание през днешния ден е:”Прави всичко бързо!” Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Денят е добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Изчистете дома си до искра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР