Луната e в знак Рак до 04:43 ч на 31

...
Луната e в знак Рак до 04:43 ч на 31
Коментари Харесай

Днес е ден на висшата небесна мъдрост

Луната e в символ Рак до 04:43 ч на 31 октомври. Хората стават по-чувствителни, прочувствени, раними и възприемчиви. Избягвайте да отправяте рецензии и да предявявате искания. Собствените прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Настроението е несигурно и изменчиво. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности.

Време, през което би трябвало да се погрижите за околните си, фамилията и дома.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Трябва да се заобикалят ендоскопски проучвания и да се вършат промивки на стомаха и червата. Кърмещите дами са застрашени от мастит. В този интервал е обикновено да се усили апетита. Трябва да се отдаде преимущество на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода, по-лесно се получават отоци. Сега е удобно да се вършат и вадят зъби.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 22 лунен ден, който стартира в 21:21 ч на 29 октомври и продължава до 22:23 ч на 30 октомври.

Ден на висшата небесна мъдрост. Символът на този ден е златният ключ, с негова помощ се отваря вратата на тайните познания, само че не на всички. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата новина на Дева Мария.

Лунният календар поучава да разгледате деликатно знаците, които ще се появят в този ден, тъй като в тях са зашифровани препоръки, които животът изпраща на всеки човек. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

На битово ниво не е доста удобен ден за започването на нови каузи. Най-добре е да се приготви почвата в този ден (един тип да се сътвори съществена база) за вашите бъдещи планове.

Денят е удобен от финансова позиция за предприемачи и хора, работещи в търговията. Не се предлага да се започват нови планове през днешния ден, само че договарянията ще бъдат плодотворни. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Подходящо време за създатели и учени (особено историци и археолози).

Не е добре да пътувате, да сменяте работата си, да отивате в командировка. Операциите с недвижими парцели през днешния ден е по-добре да бъдат отсрочени и никога да не се купуват къщи или жилища в този ден.

Нека денят премине безшумно и отмерено. Избягвайте непотребните разногласия и спорове. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Благоприятно е за щедрост. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна. Добре е да се използват повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Пазете си нервите и здравето.

Най-уязвими са долната част на гръбнака, тазобедрената става, бедрата, кръста. Бедрата символизират вярата и устойчивостта. Проблеми с бедрата значи несъзнателен боязън и боязън от смяна. Проблемите с долната част на гръбнака демонстрират непреодолимо възприятие за виновност въз основа на материалната взаимозависимост.

Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро.

Секс - Благоприятно е за секс и по-късно се предлага да се провежда изобилна празнична вечеря с обичания човек (не преди това).

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънищата се сбъдват след няколко дни – съдържат информация за бъдещето, нови познания, препоръки за това по какъв начин да действате по-добре в действителния живот.

Следва 23 лунен ден (започва от 22:23 ч на 30 октомври и продължава до 23:30 ч на 31 октомври)

Днес е 14 безоблачен ден – Не приемайте във вътрешността това, което ви се случва в този ден. Да се помнят мъдрите думи на цар Соломон: ”И това ще отмине…”. Не е желателно да се внася безпорядък в света. Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите в този ден. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо създание в това число на животните. Не е време за дейни каузи и за значими решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР