Луната е в знак Овен и се движи на празен

...
Луната е в знак Овен и се движи на празен
Коментари Харесай

Добре е днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност

Луната е в символ Овен и се движи на луфт до 09:11ч, след което минава в земния знак Телец.

На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на душeвността. Добре е да се срещате с близки и обичани хора, да пребивавате в удобна и релаксираща конюнктура. Подходящо време за гурме.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета.

Продължава 4-и лунен ден от 08:24ч на 9 март до 08:50ч на 10 март.

Преобладава 5-и лунен ден от 08:50ч на 10 март до 09:18ч на 11 март.

Този лунен ден се смята за добър и благополучен. Символът на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, разбор на личните и други дейности, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молебствия и мантри може да подкрепи този развой.

Не е уместно за съществени каузи. Новите каузи няма да донесат триумф. Добре е да се вършат проекти за бъдещето.

Физическото натоварване оказва положително въздействие. Особен резултат има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Да се заобикаля месото, в това число риба. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която постъпва в организма в този момент се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен и да се одобри като целителен. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Подстрижката може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно положение.

Сънищата отразяват вътрешното положение. В този интервал стават промени в нравствен проект, промяна от едно положение в друго. Ако се отнесете деликатно към сънищата, ще разберете в каква посока ще бъдат измененията. Смята се, че в случай че сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища демонстрират здравословни проблеми. Добър знак, в случай че плачете на сън. В този миг душата ви се пречиства.

Днес е 25 безоблачен ден - Ден за погашение на всевъзможни задължения. Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Помирете се с неприятелите си. Подходящо време за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР