Луната е в знак Овен до 15:52ч. Човек в тези

...
Луната е в знак Овен до 15:52ч. Човек в тези
Коментари Харесай

Не търпете невидимите окови

Луната е в символ Овен до 15:52ч. Човек в тези дни не търпи съществуването на невидими окови. Хората са по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата интензивност. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите болести. По-малко четете и стойте пред компютъра. Не посещавайте ортодонт. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

От 10:10ч до 15:52ч Луната се движи по празен курс. Периодите на неефективната Луна са неподходящи за всевъзможни инициативи и би трябвало да се заобикалят. Работа или дело стартирани в подобен интервал рядко се реализират както са били замислени, в случай че изобщо стигнат до края. Стоките купени по време на Луна на луфт постоянно се оказват дефектни или не работят, а облеклата не стоят както би трябвало. Възникналите по това време хрумвания се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този интервал, след продължителни и скъпоструващи старания, ще приключи с неуспех. Неблагоприятно за тези каузи, които са ориентирани към съответни резултати.

В 15:52ч Луната влиза в символ Телец, където ще остане до 19:59ч на 9 юли. Време на материалистична конфигурация в хората, наклонност към резистентност и неизменност. Стават по-възприемчиви към хубостта на земният свят и дребните наслади на живота, включително яденето и секса. Да се пази гърлото от настинка. Добро време за покупка на облекла, бижута, декорации.

24 лунен ден (от 01:43 на 7 юли до 02:13ч на 8 юли). Активен и много мощен енергийно ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък, в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл. В този ден може да се реализира ментален надзор над своето тяло. Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Ден за лекуване посредством билки. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор.

Отношения - Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да стихнат и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се занимавате с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова сила може да повлече принуждение, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна битка освен изтощава мъжете, само че може да ги направи мощни биоенерговампири.

Бизнес - Добре е да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Сънища - Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР