Луната е в знак Овен до 11:38ч на 18 декември.

...
Луната е в знак Овен до 11:38ч на 18 декември.
Коментари Харесай

Астропрогнозата за днес: Контролирайте емоциите


Луната е в символ Овен до 11:38ч на 18 декември.

На Земята се усеща наличието на особени сили, които можем да използваме за своите цели. Нараства прочувственото напрежение, ускорява се импулсивността. Хората стават по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте страстите и избягвайте да изяснявате връзките си. Трудно се стига до взаимни отстъпки. Търпението ще ви избави от неприятности. Не се претоварвайте физически, лекото натоварване обаче няма да навреди. Бъдете деликатни - вероятни са пострадвания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Продължава 10 лунен ден от 13:23ч на 16 декември до 13:49ч на 17 декември.

Ден на дейната мъжка сила. Денят е удобен както за ново начало, по този начин и за продължаването на към този момент почналите каузи. Много сполучлив в професионално отношение, сполучлив за кариерното развиване. Ако решите да измененията обсега на дейностите, този ден е най-подходящият. Да приключвате връзки или да слагате завършек на нещо не се предлага.

Благодарение на вдъхновението, особено за този ден, може да ви посети просветление, денят е просто богат на прелестни хрумвания и планове.

В този интервал е по-добре да се откажете от правосъдните разногласия, въобще е желателно да избягвате обстановки, водещи до всевъзможни разногласия.

Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Най-добрият ден за търсене на смисъла на живота, да се дефинира линията на държание за в бъдеще, за полагане начало на всевъзможни каузи.

Десетият ден е предопределен за деен отдих. Благоприятно е също за домакинска работа, изключително в случай че се е натрупала доста. Дори нормалното пренареждане ще донесе изгода. Денят е съвършен за ремонт.

И най-важното: добре е да прекарате този ден със фамилията си или с близки хора, укрепвайки връзките си, като им давате топлота и се грижите за тях. Препоръчва се да се заобикалят всевъзможни фамилни спорове и разногласия, в противоположен случай съществува заплаха те да се проточат дълго време. Но в случай че въпреки всичко решите да се уедините, тогава е добре да посветите времето си за духовно развиване.

Следва 11 лунен ден от 13:49ч на 17 декември до 14:17ч на 18 декември.

Не се предлага да бъдете пасивни и да водите затънал метод на живот. Прекомерната интензивност също би трябвало да се заобикаля. Внимателно планирайте това, към което желаете да пристъпите.

Най-добрият вид за сполучливо извършен ден е да завършите към този момент почналите неща със същото движение. Добре е да доведете това, което е почнало да разумно довеждане докрай. Пристъпване към реализация на нови хрумвания и проекти не се предлага. Изключенията са за тези, които сте могли да планирате деликатно и сте подготвени да завършите в същия ден. В противоположен случай съществува огромен риск от неуспех.

Друга рекомендация е, че в случай че се съмнявате и минимум в триумфа на делата си, не трябва да предприемате нищо. В противоположен случай освен няма да постигнете стремежи резултат, само че и може да ви навреди. В 11 лунен ден шансът ще бъде на страната на тези, които са безусловно сигурни в успеха си.

Като цяло, денят е несполучлив за всички сфери на активност. Много е нежелателно да се вземат виновни и комплицирани решения в бизнеса, не се предлага да се работи с документи. Ако е допустимо, по-добре е да отложите финансовите въпроси, откажете се от покупко-продажби с недвижими парцели. Денят също ще бъде несполучлив за комерсиалния бранш. За тези, които се занимават с тежки и рискови принадлежности и съоръжение, се предлага да бъдат извънредно деликатни и е целесъобразно да не се употребяват принадлежности за продупчване и рязане в този лунен ден, защото рискът от пострадване е доста висок.

Денят има позитивен резултат върху креативните качества. Хората на изкуството могат да бъдат въодушевени и склонни да основат нещо ново, могат да измислят нови хрумвания. Емоциите са нестабилни. Препоръчва се да се заобикалят огромни тълпи от хора, да не се стига до спорове, да не се взе участие в разногласия и да не се поддавате на провокации. Ако е допустимо, по-добре е да прекарате повече време в усамотение. И в случай че не може, тогава е желателно доста да внимавате, да се вземат поради страстите, да държите мислите и дейностите си под надзор.

Днес е 2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Борете се с неприятните мисли. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните дефекти, само че и не толерирайте непознатите грехове. Не игнорирайте тези, които желаят лепта. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР