Луната е в знак Овен до 11:38 ч след което

...
Луната е в знак Овен до 11:38 ч след което
Коментари Харесай

Днес се увеличава силата на волята ни

Луната е в символ Овен до 11:38 ч след което минава в символ Телец. Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Луната се движи на луфт от 09:22 ч до 11:38 ч.

Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи.

Продължава 11 лунен ден от 13:49 ч на 17 декември до 14:17 ч на 18 декември.

В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Внимателно планирайте това, към което желаете да пристъпите. Добре е да доведете това, което сте почнали да логичен край. Пристъпване към реализация на нови хрумвания и проекти не се предлага. Ако се съмнявате и минимум в триумфа на делата си, не трябва да предприемате нищо. Късметът ще бъде на страната на тези, които са безусловно сигурни в успеха си.

Като цяло, денят е несполучлив за всички сфери на активност. Много е нежелателно да се вземат виновни и комплицирани решения в бизнеса, не се предлага да се работи с документи. Ако е допустимо, по-добре е да отложите финансовите въпроси, откажете се от покупко-продажби с недвижими парцели. Денят също ще бъде несполучлив за комерсиалния бранш.

Емоциите са нестабилни. Препоръчва се да се заобикалят огромни тълпи от хора, да не се стига до спорове, да не се взе участие в разногласия и да не се поддавате на провокации. Препоръчително е да прекарате повече време в усамотение.

Следва 12 лунен ден от до 14:17 ч на 18 декември до 14:48 ч на 19 декември

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятни са деянията на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и показа проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което съгласно вас би трябвало да се направи, с цел да преодолее сложната обстановка.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, медитации, молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Може да се подстригвате.

Днес е 3 безоблачен ден – Може да получите неочаквани огряния или креативен открития. Най- мощният безоблачен ден във връзка с думите. Внимавайте какво казвате, тъй като всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР