Луната е в знак Овен до 07:44ч на 31 май

...
Луната е в знак Овен до 07:44ч на 31 май
Коментари Харесай

Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо

Луната е в символ Овен до 07:44ч на 31 май

Емоционалното напрежение се усилва, поражда импулсивност, ускоряват се агресивността и конфликтността. Да се ускори контролът върху държанието, да не се вика и крещи. Не започвайте да изяснявате връзките. Днес мъчно се стига до взаимни отстъпки. Липсва самообладание. Не се претоварвайте физически през този интервал.

Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Може да зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

След 18:09ч Луната минава на луфт до 07:44ч на 31 май.

26 лунен ден от 03:58ч на 30 май до 04:23ч на 31 май

Това е един от рисковите сериозни дни. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Увеличава се агресивността. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.
Сега хората са склонни към неуместно и безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време отделете да почивате и да не хабите силите си. Не се предлага физическото натоварване. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се направи недояждане. В двадесет и шести лунен ден е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 11 безоблачен ден – Време за знание и преоткриване на света. Трябва да се отреагирва незабавно на изменящите се обстановки и да с прави на подсъзнателно равнище. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Да се обърне особено внимание на дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР