Луната е в знак Овен до 04:31ч на 31 август.

...
Луната е в знак Овен до 04:31ч на 31 август.
Коментари Харесай

Днес всяка ситуация трябва да се приема като отражение на вътрешна ни същност

Луната е в символ Овен до 04:31ч на 31 август.

Опасно време – основават се доста спорове, разногласия, прочувствено напрежение, импулсивност и прибързване. В този миг доста хора, които имат Слънце, Луна или Асцендент в Овен, правят внезапни дейности, вземат участие в рискови обстановки, стават смели и безстрашни. През тези дни даже и най-хубавият, благ и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на хората към себе си.

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава се пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили.

Уязвими са е главата, мозъка, очите. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Доминиращ е 18-ти лунен ден, който стартира от 21:23ч на 28 август и продължава до 21:49ч на 29 август.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко протичащо се с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволяват негативни мисли и нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от всяко пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да е доста тежък интервал за фамилните връзки. Възможно е околните ви да са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Трябва да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат, кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижката ще усили вашата харизма, ще укрепи паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19-ти лунен ден, който стартира от 21:40ч на 29 август и продължава до 22:17ч на 30 август.

Днес е 12 безоблачен ден – Важното е да не се напрягате и да се оставите по течението. В този ден ни се дава толкоз, колкото сме заслужили. Бъдете откровени, положителни, миролюбиви. Хубаво е да се съберете с другари в дребна компания на по чаша бяло вино.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР