Луната е в знак Лъв до 13:09ч. Енергийният потенциал все

...
Луната е в знак Лъв до 13:09ч. Енергийният потенциал все
Коментари Харесай

Астро съветът днес: Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден

Луната е в символ Лъв до 13:09ч. Енергийният капацитет към момента е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на луфт от 11:48ч до 13:09ч. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

В 13:09ч Луната минава в земния знак Дева, където ще остане до 16:50ч на 1 декември.

Зачестяват разногласията с околните заради дребни подмятания и повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялото. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 22 лунен ден, който стартира от 22:32ч на 28 ноември и продължава до 23:43ч на29 ноември.

Ден на висшата небесна мъдрост. Днес по лунният календар е ден на индийският господ Ганеша, който защищава от рискове, носи благополучие и шанс. Денят минава под знака на индиферентната убеденост в своите сили. Силата е в спокойствието, а не в експанзията. Могат да ви се появят нови истински хрумвания. Всяко занимание през днешния ден би трябвало да бъде обвързвано с процеса на знание. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Периодът нормално минава без ексцесии, само че не е изцяло изключено да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Пазете си нервите и здравето. Не се предлага да се претоварвате физически и прочувствено. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Употребата на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества.

Не се предлага да се работи доста. Добре е да се посветите на дома и домашната работа. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригване – Не се подстригвайте доста късо! След това може да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – Сънищата единствено призори имат значение. В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието.

Следва 23 лунен ден, който стартира от 23:43ч на29 ноември и продължава до 00:53ч на 1 декември.

Днес е 14 безоблачен ден – Не приемайте във вътрешността това, което ви се случва в този ден. Помнете мъдрите думи на цар Соломон: „ И това ще отмине…”. Не е желателно да се внася безпорядък в света. Не нарушавайте хармонията на този ден със разногласия. Приветстват се тишината и спокойствието. Не е време за дейни каузи и за значими решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо създание в това число на животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР