Луната е в знак Лъв до 03:56ч на 20 ноември.

...
Луната е в знак Лъв до 03:56ч на 20 ноември.
Коментари Харесай

Уникален ден

Луната е в символ Лъв до 03:56ч на 20 ноември.

Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели. Струва ни се, че хоризонтите на нашите благоприятни условия се уголемяват, морето е до колене и можем с всичко да се оправим бързо и елементарно. Всеки копнее за комплимент, хвалба, самопризнание и всеки комплимент изработен в този момент, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Продължава 22 лунен ден до 22:24ч на 18 ноември (от 21:17ч на 17 ноември)

Спокоен и спокоен интервал. 22 лунен ден е в хармонично комбиниране с ден понеделник. Ден на висшата небесна мъдрост, за шерване на секрети учения и познания, за самообучение. Умът в този момент елементарно възприема информацията. Символите са Книга, Златен ключ, Обикновен ключ, Карти Таро, Слон Ганеша. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред нас, не са огромни проблеми. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, въпреки и нещо дребно.

Тези, които са привикнали да прекарват свободно време в безучастие, най-вероятно даже няма да виждат уникалността на интервала. Лунната сила надали ще ви поддържа, в случай че прекарате целия ден в леглото, до момента в който гледате безсмислени телевизионни излъчвания. И в идващите дни на месеца ще забележите, че паметта непрекъснато ви изневерява и дълго време не сте в положение да се концентрирате върху някаква съответна активност.

Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да бъдете на открито, по-често проветрявайте пространствата. Подходящо е също да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

В двадесет и втория лунен ден човек би трябвало да мисли единствено в позитивна посока. Всички дейности, осъществени с чисто сърце, откровено и благородно, ще бъдат сполучливи и ще донесат доста потребни неща. И противоположното.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Подходящи скъпоценни камъни като наследник яспис, кехлибар, наследник ахат.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Следва 23 лунен ден от 22:24ч на 18 ноември до 23:36ч на 19 ноември

3 безоблачен ден - Може да получите неочаквани огряния или креативен открития. Най-мощният безоблачен ден във връзка с думите. Внимавайте какво казвате, тъй като всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.

По-важни аспекти денем

Луна в площ с Меркурий (в 20:54ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР