Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.

...
Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.
Коментари Харесай

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта.

Луната е в символ Лъв до 03:42ч на 19 март.

Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към водачество.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Да не се употребяват солариум и сауна в същото време. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра.

Продължава 11 лунен ден от 13:00ч на 16 март до 14:09ч на 17 март.

Денят има мощна сила. Жизненият капацитет е нараснал. Човек се изпълва със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Тази мощ би трябвало да бъде отправена към съзидание. Не се предлага нито бездейност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

Следва 12 лунен ден от 14:09ч на 17 март до 15:23ч на 18 март.

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Благоприятно е за другарство и прояви на алтруизъм и състрадание, за положителни каузи и за оказване на помощ на тези, които се нуждаят от такава. Отделете време да посетите по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.
Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в същото време, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго.
Идеално време за уединени духовни практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молебствия. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстригване – Може да го вършиме през целия ден.

Сънищата не заслужават внимание, въпреки от време на време да са ярки. Те не носят никаква информация.

Днес е 2 безоблачен ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Борете се с неприятните мисли. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден. Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР