Луната е в знак Козирог от 07:51ч. През това време

...
Луната е в знак Козирог от 07:51ч. През това време
Коментари Харесай

Денят е непредсказуем, може да се очаква всичко

Луната е в символ Козирог от 07:51ч.

През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Не е уместно за зъболекарски услуги с изключение на при незабавни и неотложни случаи. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек.

Продължава 11 лунен ден от 17:02ч на 10 август до 17:59ч на 11 август

Символичното сходство на лунния ден дава отговор на 1-12 градуса на знак Лъв. Символ короната. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Това, което сте почнали би трябвало да го довършите обезателно, другояче то може да приключи независимо, само че не както сте очаквали. Не се занимавайте с непознати действия. Не започвайте огромни неща, ще доведат до загуба. Лошо е за търговия.

Не се предлага въздържан метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Денят е изпълнен с мощна неконтролируема сила и организмът се пренастройва под въздействие на особените лъчи. Добре е да се отдели внимание на здравето. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. Повече съставляват заплаха за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е интензивния мисловен труд, при който се изисква централизация на вниманието. Подходящо е за начало на недояждане.

Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Добре е за изчистване на аурата.

Денят е малко рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят всевъзможни разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията, към колегата си.

Бъдете деликатни с режещи принадлежности, даже с нож за рязане на самун. Падащи ножове, вилици предизвестяват за заплаха. Контакт с насекомите не се предлага (днес не би трябвало да се убиват).

Следва 12 лунен ден от 17:59ч на 11 август до 18:50ч на 12 август

24 безоблачен ден – Напрегнат ден, може да сервира тествания, да изисква повече старания. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Денят е удобен единствено за тези хора, чиято религия е непоклатима, не се поддават на никакво прелъщение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР