Луната е в знак Козирог от 02:06ч до 12:20ч на

...
Луната е в знак Козирог от 02:06ч до 12:20ч на
Коментари Харесай

Възможно е да се върнат отново стари проблеми

Луната е в символ Козирог от 02:06ч до 12:20ч на 17 юли.

Всичко се подчинява на възприятието за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект. В тези дни хората по-трудно показват страстите си. Даже тези, които нормално са прочувствени, в този момент стават по-уравновесени.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 13 лунен ден от 19:07ч на 14 юли до 20:04ч на 15 юли.

Денят носи нови сили. Акаша предава информация на нови талази. Добре е да се употребява необикновеният енергиен капацитет на този ден. Ако вършиме всичко грамотно, можете да постигнете доста положителни резултати. Изостря се възприятието ни за правдивост и към за всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод. Този ден се смята за неподходящ за реализация на нови планове, само че всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода.

На този ден е добре да получите нова информация – предлага се доста да четете книги, което ще ви разреши да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се сложи нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, курсове за образование.

Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях.

Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по- добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои
запаси и не сте разчели вярно силите си.

Добър е денят за подкастряне, само че в случай че го вършиме вие (не във фризьорски салон). Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си
даже на непосредствен човек. Чуждите ръце попречват асимилиране на лунната сила и значимата информация, която ви носи. Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме. Не е удобно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, постоянно оракулски и бързо се претворяват в действителността. Те са значими знаци на житейския път.

Следва 14 лунен ден от 20:04ч на 15 юли до 20:53ч на 16 юли.

27 безоблачен ден – Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР