Луната е в знак Козирог до 21:07ч. В това време

...
Луната е в знак Козирог до 21:07ч. В това време
Коментари Харесай

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти

Луната е в символ Козирог до 21:07ч.

В това време всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност,точност, организация, ред и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Луната ще се движи на луфт от 20:48ч до 21:07ч. Време, в което не би трябвало да предприемате нищо значимо. След това Луната минава в символ Водолей.

Преобладава 26 лунен ден от 04:47ч на 2 март до 05:29ч на 3 март.

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Отнасяйте се доколкото е допустимо към всичко ставащо с известна подигравка и не губете възприятието си за комизъм. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Препоръчва се да се въздържате от дейни дейности, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, даже в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. Не си коства да се подхваща и стартира нищо, защото по-скоро ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Пазете се от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално внимателни и деликатни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които поддържате връзка.

Диета - Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби.

Секс - По-добре е да се въздържате, защото те няма да получите предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 17 безоблачен ден - Денят се счита за сериозен. Нищо не би трябвало да се възнамерява. Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не би трябвало да се приключва в този момент. Подходящо е да се посети църковен храм. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР