Луната е в знак Козирог до 05:02ч на 20 юни.

...
Луната е в знак Козирог до 05:02ч на 20 юни.
Коментари Харесай

Слугите на Дявола ръководят този ден

Луната е в символ Козирог до 05:02ч на 20 юни. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на възприятието на дълг и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Емоциите в този момент са подтиснати.

През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 15 лунен ден от 21:16ч на 17 юни до 22:11ч на 18 юни

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. В този ден може да станете очевидци на доста искания и разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да се управлява. Смята се, че прислужниците на Дявола управляват този ден.

Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. Луната в този момент е дейна и се стреми да подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма.

Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че сексът носи единствено кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 22:11ч на 18 юни до 22:58ч на 19 юни

30 безоблачен ден - Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по- малко измежду странични. Не спорете с никого и не влизайте в спорове. Агресията е неприемлива под никакъв претекст. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево. Благоприятно е да гори огън в днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР