Луната e в знак Дева до 11:02ч на 4 ноември.

...
Луната e в знак Дева до 11:02ч на 4 ноември.
Коментари Харесай

Днес се препоръчва въздържание от активни действия, повече да се почива и да не се хабят сили

Луната e в символ Дева до 11:02ч на 4 ноември.

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се точност и блян към съвършенство. Проявява се повече сдържаност и мисленето е аналитично. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и обич, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими парцели. Добре е снахите да не посещават в същото време свекървите си, а зетьовете своите тъщи. Не би трябвало да изяснявате връзки.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Хронология на лунните дни:

26 лунен ден, който стартира от 01:52ч на 3 ноември и продължава до 03:03ч на 4 ноември.

Символ на деня са жабата, блатото. Жабата е въплъщение на мъдростта, само че тази мъдрост не носи никаква изгода на човек, защото го дебне лъжливата заблуда на личните му достижения. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Енергията се изразходва на вятъра посредством ненужно лутане, бръщолевене, злословия, злословия и интриги. Затова се предлага самоограничение от дейни дейности, повече да се почива и да не се хабят сили.

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване. Откажете се от ненужните връзки и контакти, избирайте усърдно хората, с които поддържате връзка.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за този ден е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки.

Днес е 18 безоблачен ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит. Ден за възобновяване на справедливостта. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да живеете за непозната сметка. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР