Луната е в знак Дева до 07:58ч на 14 август.

...
Луната е в знак Дева до 07:58ч на 14 август.
Коментари Харесай

Девиз на деня: Максимум търпение и спокойствие

Луната е в символ Дева до 07:58ч на 14 август.

Най-добрият интервал за рутинна работа. Хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост, настройват се на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Повече сдържаност и аналитично мислене. Зачестяват разногласията и споровете. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. За да избегнете храносмилателни проблеми, не яжте мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Подходящо и потребно е да се посещават лекарите, да се вършат проучвания, защото в този момент няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася единствено за хората, само че и за колите, така че в случай че ви се коства, че има нещо неправилно или някакъв проблем, самоуверено отивайте в автосервиза.

3 лунен ден от 08:42ч на 13 август до 09:55ч на 14 август

Сърпът на Луната стартира към този момент да се демонстрира, което е удостоверение за това, че е време да се работи. Време за дейни дейности. Препоръчва се да станете по-рано, с цел да не пропуснете този ден и доколкото е допустимо да свършите повече потребни неща. Да се демонстрира бездейност в този ден е рисково за здравето. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, с цел да не зацикли в мъртва точка.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Избягвайте диалози за вашите инициативи. Сега не е уместно за нови запознанства. Хубаво е да тръгнете на дълго пътешестване. Луната ще ви оказва помощ. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Време да очистите астрала си. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

През този интервал се пробвайте да избегнете прояви на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Това е неосъществена сила. Дори нарасналата подозрителност е неприемлива. Не желайте зло в този ден на никого. Негативният прочувствен подтик безусловно ще бъде предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е отпратен, само че и на вас.

Лесно ще се гневите и ще сте раздразнителни, по тази причина е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Девиза на деня е „ най-много самообладание и спокойствие”. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Сексуалните сили са мощни. Древните школи предлагат да се употребяват най-екстравагантните полови пози, защото те способстват за бездънен и нескончаем оргазъм на сътрудниците. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден води до плодородно обновяване на енергийния капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР