Луната е в знак Дева до 06:21ч на 22 ноември.

...
Луната е в знак Дева до 06:21ч на 22 ноември.
Коментари Харесай

Шопингът в този ден е полезен за психиката и настроението

Луната е в символ Дева до 06:21ч на 22 ноември. Когато Луната е в Дева, има преимущество съответният и прагматичен метод. Много повече внимание се обръща на дребните неща. Това е най-хубавото време да си спомните отговорностите си, да подредите нещата, изключително документите, в всекидневието.

На здравословните проблеми също би трябвало да се обърне по-голямо внимание. Най-голяма тежест имат в този момент на думата, информацията, рационалността. Споровете стават все по-чести. Благоприятно време за медицински служащи, педагози.

Този интервал е подобаващ за лекуване на нервната система, разнообразни неврози, черен дроб, кръвоносната система, пристрастяването към опиати, алкохол, тютюнопушене. Уязвими елементи на тялото са червата и стомашно-чревния тракт (с изключение на ректума). Затова би трябвало да бъдете деликатни към диетата. Коремната хирургия е неразрешена. Ако извършите интервенция за премахване на апендикса, това постоянно дава затруднения и неприятно укрепване на тъканите. Можете да правите процедури за пречистване на кръвта и черния дроб, както и за лекуване на кожни болести. Това време е доста уместно за козметични процедури и подготовка за пластична хирургия. Самите интервенции би трябвало да се вършат, когато Луната е във Везни. Подходящо за правене на миникюр.

Денят има двойствена характерност

Доминиращ 25 лунен ден от 00:48ч до 02:02ч на 22 ноември

Родените през 25-я лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

Ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Препоръчва се в този ден да помолите за благосклонност вашия Ангел-Хранител.

Енергията в човек не е задоволителна в този момент, доста хора се отдават на мързел и незаинтересованост. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Перфектен ден за отмора! Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо ненужно. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата.

Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения. Не се предлага нищо ново да се стартира, само че може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес, макар че Луната е в Дева.

Шопингът в този момент е потребен за душeвността и настроението. Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи утешение и наслаждение.

На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Сега не би трябвало да се прави пиърсинг, също да не се влияе върху органите на слуха. Вода да се употребява в дребни количества. Да се ограничи пушенето – оказва през днешния ден въздействие на мозъка.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ взаимно. Време за подсилване на връзките с околните. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Обезателно отделете време на своите деца.

По-важни аспекти денем

Луна тригон с Плутон (15:43ч)

Луна площ с Венера (21:40ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР