Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.

...
Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.
Коментари Харесай

Ако днес раздавате с радост, ще ви се върне многократно

Луната е в символ Близнаци до 19:18ч на 4 юни. Лесно се попада под непознато въздействие и внушения, по тази причина бъдете деликатни.

Не стойте в компанията на отрицателно настроени, мрънкащи и критикуващи хора, не слушайте никакви пропаганди. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща. Идеално време за разширение на кръгозора, за четене на книги, за посещаване на спектакъл, музей, за другарски срещи на кафе. Отлично време за образование на децата по математика и британски (или други) език. Лесно се запомня и усвоява информацията.

Уязвими са раменният пояс, елементарно настиват белите дробове, да не се претрупва нервната система. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно.

Луната минава на луфт от 18:43ч до 19:18ч, след което минава в символ Рак.

2 лунен ден продължава от 06:44ч на 4 юни до 07:36ч на 5 юни

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Символ на този ден е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че те идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да не се подхващат на външен проект дейни дейности.

Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Този ден не е за демонстрация на бурни пристрастености, а за топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Ако от дълго време желаете да измененията нещо, в този момент може да го предприемете. Всякакви новости при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че сте на неверен път.

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат още веднъж. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Секс - Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново. Не се опасявайте да експериментирате, защото положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстригването усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват. Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Днес е 16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни, само че отхвърля всевъзможен безпорядък и безвластие. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Да се съблюдава дисциплинираност. Ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате задълженията си. Ако не ви желаят нищо, тогава не давайте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР