Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.

...
Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.
Коментари Харесай

Всичко планирано по време на новолуние има големи шансове да се реализира

Луната е в символ Близнаци до 19:18ч на 4 юни.

Хората стават дейни и дейни, само че са склонни към лековерие, недомислени изявления и решения, непотребна приказливост. Лесно се попада под непознато въздействие и внушения, по тази причина бъдете деликатни. Не стойте в компанията на отрицателно настроени, мрънкащи и критикуващи хора, не слушайте никакви пропаганди. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща.

Идеално време за разширение на кръгозора, за четене на книги, за посещаване на спектакъл, музей, за другарски срещи на кафе. Отлично време за образование на децата по математика и британски (или други) език. Лесно се запомня и усвоява информацията.

Уязвими са раменният пояс, елементарно настиват белите дробове, да не се претрупва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка. Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно.

30 лунен ден от 06:00ч до 13:03ч на 3 юни.

Хармонично време, когато на Земята още веднъж тържествуват светлината, положителното и любовта. Обръщайте внимание на хубостта към вас. Добре е да се приключи всичко стартирано, само че ново да не се стартира. Помислете какво уроци и открития ви е донесъл отминаващият лунен месец. Благодарете за даровете и се пригответе с чисто сърце да влезете в новият лунен месец.

Добре е да поддържате връзка със своят нравствен преподавател, да раздавате лепта, да пожертвате пари за благотворителни цели. Препоръчва се да се посети църковен храм.

Много е хубаво, в случай че по време на бременността, родителите в този интервал отделят време за състрадание, обич, съчувствие, помощ към близък.

Подходящо е в този момент да се извършват петте тибетски ритуала за дългоденствие и здраве.

НОВОЛУНИЕ в 13:03ч. Както го посрещнете, по този начин и ще ви върви през целият лунен месец. 1 лунен ден продължава до 06:44ч на 4 юни.

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете. Психическата реакция е естествена, а това е изключително значимо. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние би трябвало да си вземете последно довиждане с тях.

Организмът в този момент е отслабен, не го претоварвайте и не го преуморявайте. Да не се вършат скъпоструващи диагностични проучвания и процедури, тъй като същинската картина на заболяването надали ще бъде открита тъкмо в този момент.

Лунна диета - В продължение на 24 часа от започването на новолунието не би трябвало да се използва никаква храна, а единствено течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако вършиме това постоянно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете доста положителни резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични резултати. По време на новолуние интензивно се извеждат от организма нездравословните и ненужни субстанции. Тялото има потребност от доста течности, с цел да се избави от тях. Много са потребни билковите чайове, по опция екологично чисти. Всичко замислено и планувано от вас има огромни шансове да се осъществя, да се въплъти в живота, за това мислете единствено в “нужното направление”, избягвайте черните мисли и неприятните пожелания. Не би трябвало да желаете зло на никого, даже в мислите. За това е необходим непрекъснат самоконтрол.

Добре е да има запалена свещ до вас, да се концентрирайте върху пламъка и да се концентрирате единствено върху хубави работи или върху това, което желаете.

Хубаво е да сънувате тази нощ звезди, небе и пътека. На сън, в случай че ви се отвори врата, значи стартирате нов интервал в живота си.

Да се заобикаля носенето на кафяви и черни цветове.

Трите дни след новолуние не са положителни за нищо - дни на “тъмната Луна”- организмът е най- отслабен. Не предприемайте нищо, което е значимо за вас. Пазете се да не станете жертви на шикалкавене, на измами и обири.

Днес е 15 безоблачен ден – Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР