Луната е в знак Близнаци до 13:44ч на 19 октомври.

...
Луната е в знак Близнаци до 13:44ч на 19 октомври.
Коментари Харесай

Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение

Луната е в символ Близнаци до 13:44ч на 19 октомври.

Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове. От маникюр е добре да се откажете.

20 лунен ден до 21:37ч на 18 октомври (от 20:57ч на 17 октомври)

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Подходящ за размисли, в който можете да вземете значими решения. Всички дейности би трябвало да са доста добре премислени. По-добре е да се работи постепенно, само че качествено, като се ревизира деликатно всичко. Правете това, което събитията изискват. Успех ще имат единствено тези, които работят в колектив, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място и ще се изчерпят бързо енергийните ви запаси.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят, само че избягвайте подиуми на ревнивост и недоразумение, тъй като могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич, само че единствено в случай че сте откровени.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако в този момент не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

21 лунен ден от 21:37ч на 18 октомври до 22:25ч на 19 октомври

2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР