Луната e в знак Близнаци до 08:39ч на 25 ноември.

...
Луната e в знак Близнаци до 08:39ч на 25 ноември.
Коментари Харесай

В този ден трябва да бъдете щедри

Луната e в символ Близнаци до 08:39ч на 25 ноември.

Хората в този момент са по-активни, по разговорливи, по екстровертни, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Благоприятно време за интелектуалците, публицистите. Най-доброто време за връзка, за изложение на мнение. Провеждат се доста повече полемики, пътешестване, телефонни диалози. В такива дни мъчно се стои на едно място.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват с работа. За предпочитане е да се заобикалят непроветрени пространства и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лекуване.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 17 лунен ден, който стартира от 17:31ч на 23 ноември и продължава до 18:17ч на 24 ноември.

Ден, който носи вътрешна независимост, реализиране на наслада от съществуването, постигане до идеалната обич. В този ден би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на децата и околните си.

Добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Не допускайте да се жалвате от ориста, да се предавате на отрицателни мисли, да бъдете тъжни и унили. Доброто и приповдигнатото въодушевление през днешния ден е симптом на физическо и психическо здраве. Ако изпитате нещо сходно, замислете се дали вървите по верен път. Помнете, че насладата и любовта доближават индивида до божественото.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло. Нищо не трябва да стига до прекаленост. Нужно е да има естетика, всичко хубаво да бъде с мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяко нещо би трябвало да носи наслаждение. Не си правете проекти, оставете се по течението на събитията.

Сега може да се яде и пие всичко, само че избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването си. Забравете за своите взаимни искания и обиди. Отдайте се на насладата от това да сте дружно.

Секс – Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18 лунен ден, който стартира от 18:17ч на 24 ноември и продължава до19:11ч на 25 ноември.

Днес е 9 безоблачен ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се върви пешком. Време за пост. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Дългосрочни покупки – никога. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР