Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември.

...
Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември.
Коментари Харесай

Организирайте си любовни или приятелски срещи

Луната е в символ Близнаци до 07:51ч на 22 септември.

Ключовите думи са активност и интензивност. Започват да нарастват отзивчивите качества. Това е времето на лекомислените и повърхностни действия и непредвидените решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество. Не е уместно за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е още нервната система.

Грижа за растенията –Добре е за битка с вредителите или да се вземат профилактични ограничения. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Тревата окосена в тези дни ще пораства по-бавно. Не е уместно за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за щедро поливане.

Продължава 21 лунен ден до 22:57ч на 20 септември (от 22:21ч на 19 септември)

Удачен ден – работата ще спори. В случай на потребност, може да разчитате на поддръжка. Ден за дейни дейности, за креативен напредък и ентусиазъм. Подходящо за взимане на виновни решения. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Възможно е да получите забавни оферти.

Хубаво е да си организирате любовни или другарски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни безредици. Ще усетите енергиен напредък. Усамотението не се предлага и в този момент то изключително стартира да тежи. Подходящо време за общи фамилни каузи, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Благоприятно време за всевъзможни пътувания, само че те би трябвало да са планувани авансово, а не при непринудено зараждащи решения.

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и подсилване на тялото. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики.

Да се заобикалят артикули, които натоварват черния дроб като алкохол, салами, мазна храна, артикули съдържащи животинска лой и раздразнението.

Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона. Към тълкуването също би трябвало да се одобри креативен метод, да не се приема всичко безусловно.

Следва 22 лунен ден от 22:57ч на 20 септември до 23:40ч на 21 септември

4 безоблачен ден – Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск. Не е уместно време за довеждане докрай на остарели каузи. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР