Луната е в знак Близнаци до 04:25ч на 2 юли

...
Луната е в знак Близнаци до 04:25ч на 2 юли
Коментари Харесай

С вас могат да се случат различни чудеса днес

Луната е в символ Близнаци до 04:25ч на 2 юли

Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:34ч на 1 юли до 05:23ч на 2 юли.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов знак е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо.

28-ми лунен ден е също изпълнен с мистичност. С вас могат да се случат разнообразни чудеса, само че техният темперамент зависи от това по какъв начин сте претърпели миналия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са инцидентни. Това е резултатът на вашите отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. Постарайте се да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и неприятното.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, само че не и да плевите. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, защото ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.

Бизнес – Този лунен ден носи непроменяемо триумф в делата. По-рано подписаните договори могат да донесат първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте дамата да се почувства жена, а мъжът - неустрашим.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. То може да снижи вашата интензивност.

13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР