Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и

...
Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и
Коментари Харесай

Пътят напред за зодия Везни: Общувай пълноценно и изграждай истински връзки с другите

Луната е небесното тяло, обвързвано с нашия прочувствен живот и вътрешен свят, с метода, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са доста значими, тъй като демонстрират надлежно какви качества би трябвало да развием, с цел да сме сполучливи в живота си, и от кои би трябвало да се освободим като непотребни или несъразмерни. Северният възел дава информация и за скритите ни гении, за подобаващите специалности, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези хрумвания (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), тъй като практиката е най-хубавата инспекция на теорията.

Северен лунен възел във  

13 септември 1939 до 24 май 1941
17 юни 1958 до 15 декември 1959
8 януари 1977 до 5 юли 1978
1 август 1995 до 25 януари 1997

Качества, които е добре да развиеш:
СътрудничествоАнгажиране със обстановки печеля-печелишБезкористна поддръжка на другите
Качества, от които е добре да се:
Фиксация в личното оцеляванеЕгоизъмИнат
В минали животи ти постоянно си бил боец и вследствие на това имаш мощно развито его и еднаквост, целеустремен си и знаеш по какъв начин да постигаш триумф. Обичаш надпреварите и най-много да ги печелиш, само че постоянно влизаш в непотребни съревнования с неправилни претекстове. Живееш на правилото танто за кукуригу, а би трябвало да се научиш да общуваш пълноценно и да изграждаш същински връзки с другите.  Ти имаш доста сила и, само че би трябвало да ги използваш, с цел да подкрепяш другите в постигането на техните цели. Ти постоянно проектираш личните си мисли и хрумвания върху непознатото държание, тъй като по този начин е по-бързо и елементарно, само че това води до дълбоки неразбирателства и прекратени взаимоотношения. По веригата взаимозависимост -> самостоятелност -> причинност ти нормално оставаш по средата и не можеш/не искаш да се издигнеш до идващото равнище. Задачата ти в този живот е да се учиш от опита си и да влизаш в връзки печеля-печелиш с точните хора. Необходимо е да се научиш да подкрепяш другите обилно и абсолютно, тогава ще получиш същото в случай че не от съответните хора, то от Вселената.

По отношение на работата от теб би излязъл доста добър медиатор или посланик, ти можеш да изглаждаш разликите сред хората и да им помагаш да стигат до работещи взаимни отстъпки. Би бил сполучлив и във всяка поддържаща роля, както и в области, свързани с хубост и изкуство.

Капаните при теб са твоят нарцисизъм и прекомерно самостоятелното държание. Ти би трябвало да се научиш да се обвързваш с хора, които виждат и правят оценка твоята същина и ти дават отговор с реципрочност, би трябвало и да ги подкрепяш изцяло безкористно.

По „ Астрология на душата “, Жан Спилър

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР