Луната е намаляваща, намира се в знак Близнаци до 15:05ч.

...
Луната е намаляваща, намира се в знак Близнаци до 15:05ч.
Коментари Харесай

Ден за любов, нежност, хармония, приятелство и топли прегръдки

Луната е намаляваща, среща се в символ Близнаци до 15:05ч.

Луната в Близнаци е в другарски връзки с Венера във Везни, което носи обич, деликатност, естетика, другарство. Това е положително време да се отпуснете и да се забавлявате с обичаните си хора. Отлично време за запознанство. Благоприятства по-голяма фамилиарност, сантиментален секс, мощни страсти, мощна сензитивност при досег. Засилва се желанието да прегърнеш, да целунеш, да дариш добрина, топлота и любов на обичаните същества – сътрудник, дете, внуче, родител, брат, сестра. Хората са по-активни, екстровертни и общителни.

Това е уместно време да поискате услуги или заем, тъй като ще им бъде мъчно на другите да ви откажат. Идеално време за развлекателни действия. Подаръците носят огромно наслаждение. Творческият, артистичен и музикален капацитет ще бъдат отключени в този момент. Шопингът доставя същинско наслаждение по това време. Пазаруването притегля, изкушава и елементарно се харчат пари в този момент. Особено в магазини за мода, козметика, бижута и артикули за здраве и хубост като цяло. Жените могат да се поглезят в този ден с масаж, грим, маникюр и педикюр, спа процедури. Време е да се отпуснете, да се развличате и да се забавлявате. Това е един миг, когато би трябвало да си позволите да бъдете самодоволни, без да се чувствате отговорни.

Периода напълно принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни.

Да останете сами не е добре, посещаване при родственици или близки другари ще донесе повече наслада. Много е потребно да се вършат разходки пешком или с кола, къси пътувания. Необходимо е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Препоръчва се да се отсрочат дълготрайните финансови вложения, сключването на съществени контракти и пазаруването на недвижими парцели.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се вършат интервенции на гърлото, езика и ръцете.

Луната се движи на луфт от 09:38ч до 15:03ч. В този интервал Луната е неефективна и няма да имате нейната поддръжка в начинанията си, по тази причина не предприемайте нищо значимо, не правете самопризнания, не правете скъпи покупки, не кандидатствайте за работа, не подписвайте контракти, не се опитвайте да потвърждавате вашата истина, най-добре нищо не предприемайте. Може да се отдадете на заслужена отмора или да продължите да вършите нормалните ежедневни неща.

В 15:03ч Луната минава във водния знак Рак, където ще остане до 16:55ч на 6 септември. Появява се блян за успокоение, грижа за околните хора, назад при природата. Идеалният миг да се успокоите и да укрепите вътрешната си мощ.

Днес е 24-ти лунен ден, който стартира от 00:43ч на 4 септември и продължава до 01:36ч на 5 септември.

Като цяло денят е удобен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност, начало на значими каузи (съобразете се с празния ход на Луната). Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат решения по значими въпроси, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения. Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва.

Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна. Не допускайте физическа отмалялост, избягвайте злоупотребата с алкохол. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Прекрасен ден за цялото семейство. В него елементарно стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, всеки да изслуша другия и да прояви схващане. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи.

Секса в този момент се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент.

Подстрижката или даже единствено подравняването на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват в този момент, дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Днес е 18 безоблачен ден – Празничен и радостен ден, старайте се да вършиме всичко с лекост и усмивка на разположение, да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, замяна на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари.

Днес рожден ден имат Бионсе (1981) и Дейвид Гарет (1980)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР