Луна е в знак Лъв от 06:20ч до 07:26ч на

...
Луна е в знак Лъв от 06:20ч до 07:26ч на
Коментари Харесай

Девиза на деня: Максимум търпение и спокойствие

Луна е в символ Лъв от 06:20ч до 07:26ч на 6 юли

Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:29ч на 4 юли до 08:41ч на 5 юли

От позиция на силата, 3-ти лунен ден е доста мощен. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството.

Добрите намерения ще донесат позитивни резултати. Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не желайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - потребен и плодотворен интервал.

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте.

Девиза на това лунно денонощие е: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, в секса да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

16 безоблачен ден - Денят е добър за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. В 16 безоблачен ден би трябвало да се заобикаля всевъзможен безпорядък, безвластие, лутане. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Могат да се обясняват връзките, да се постъпва на нова работа, да се подписва контракт, само че по-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Старайте се да имате чисти и положителни мисли, тогава и постъпките ви ще бъдат положителни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР