Луна е в знак Дева от 07:26ч до 09:08ч на

...
Луна е в знак Дева от 07:26ч до 09:08ч на
Коментари Харесай

Днес тялото и душата получават пълно прочистване

Луна е в символ Дева от 07:26ч до 09:08ч на 8 юли

Хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост, настройват се на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Повече сдържаност и аналитично мислене. Зачестяват разногласията и споровете. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Уязвим е стомаха.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:56ч на 6 юли до 11:11ч на 7 юли

Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Направените в този ден заключения нормално са верни. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ви навреди. Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.

Добре е в този ден да пътувате, да си поплачете, да работите с треви и билки, да вършиме настойки. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Не би трябвало да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказно е месото.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстрижката дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

18 безоблачен ден - Ден на благодарността и милостта. Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР