Луна е в знак Дева до 09:08ч на 8 юли

...
Луна е в знак Дева до 09:08ч на 8 юли
Коментари Харесай

Ден за получаване на любов и благодат

Луна е в символ Дева до 09:08ч на 8 юли

Луната надява монокъла и следи дали всичко е на мястото си, дали има ред. Споровете с близките зачестяват, постоянно се вършат дребни подмятания и се насочат рецензии. Сега са значими детайлите и детайлностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва
се зеленчуково и плодово меню.

Продължава 5 лунен ден до 11:11ч на 7 юли (от 09:56ч на 6 юли)

Доминиращ 6 лунен ден от 11:11ч на 7 юли до 12:24ч на 8 юли

Един от благословените дни. В множеството случаи минава спокойно и умерено. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Могат да се стартират нови каузи, като се изключи времето, в което Луната ще се движи на луфт, а това е след 19:51ч до 09:08ч на другия ден.

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Идеален ден
за отмора.

Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се
въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Днес избягвайте да давате своите движимости на други, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат доста спокойни и нежни. Препоръчва се единствено класическата поза. Да се заобикалят буйните и бурни връзки, както и секса във вода.

По-добре е да не се подстригвате, по-късно ще изглеждате изтощен и болен човек.

19 безоблачен ден - Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР