Лукс, интриги, възходи и падения… Нормално е точно това да

...
Лукс, интриги, възходи и падения… Нормално е точно това да
Коментари Харесай

„Домът на Gucci” описва сложните взаимоотношения в типично италианската фамилия

Лукс, интриги, възходи и падения… Нормално е тъкмо това да очаквате от книгата, която носи заглавието „ Домът на Gucci ” .

Но освен.

Авторката Сара Г. Фордън се впуска в подробно изследване на разнообразни документи, свързани с ерата Маурицио Гучи и беседва със очевидци на някои от описаните подиуми, с цел да сътвори изтънчено написан и застрашителен портрет на една легенда, чието име към момента се счита за пример на класа и жанр.

 Когато на 27 март 1995 година Маурицио е покосен от незнаен палач на път за своя офис в Милано, най-логичният обвинен е неговата някогашна брачна половинка Патриция Реджани Мартинели, прочула се в медиите с прозвището Черната вдовица.

Но дали Патриция, движена от ревността към новата държанка на мъжа си, е същинският гарант? Или пък финансовите разхищения на Маурицио са му спечелили и други врагове и зад едно от най-известните поръчкови убийства на века не се крие по-различен претекст?

Не очаквайте да получите отговора в този момент. Може да прочетете книгата.

Дори и към този момент да сте гледали кино лентата, режисиран от на сър Ридли Скот, с присъединяване на Лейди Гага, Салма Хайек, Камий Котен и Мадалина Даяна Генея, както и Адам Драйвър, Джарет Лето, Джеръми Айрънс и Джак Хюстън.

Преди това чуйте и диалога с Антон Биров, който в допълнение ще ви стимулира да научите повече за възникването като фамилен бизнес и разрастването на империята от Флоренция до международните фешън сцени.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР