Лукс е думата на върха на езика на всеки. И

...
Лукс е думата на върха на езика на всеки. И
Коментари Харесай

Един момент в Ню Йорк - партито на Tommy Hilfiger в 15 кадъра

„ Лукс е думата на върха на езика на всеки. И всеки знае по какъв начин наподобява луксът в този момент и всеки го желае. Но луксът е неосъществим за множеството хора. Ако мога да продам налична версия на лукса, това е страхотна позиция за нашия бизнес. “

След две годишно неявяване Tommy Hilfiger се завърна на Седмицата на модата в Ню Йорк и е на вълната на „ тихия разкош “.

" Ние се отдалечаваме от street облекло към по-изчистен външен тип. Във въздуха е – чувствам го “, споделя той.

Дизайнерът  показа сбирката си  под формата на празненство в известен бар, като Куестлав беше диджей, а Джон Батист извърши серенада за Ана Уинтур на мелодика под погледа на събралите се звезди. За шоуто легендарният Grand Central's Oyster Bar беше видоизменен в клуб " Томи ". В сбирката доминират обемни облекла в жанр 90-те години на предишния век. 

Блейзъри, якета от велур и десен рибена кост, дамски палта от вълна, каре и туид в земни тонове, дребни кашмирени рокли и " груби " пуловери...
    View this post on Instagram           
A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)

Седемнадесет от 59-те модела носеха бейзболни шапки - аксесоарът на момента, отбелязва Guardian. 

„ Те са аксесоар, който в този момент всеки желае в дрешника си. Вече е задоволително да носите бейзболна шапка с рокля - вечер, в ресторант. Ние ги вършим в кашмир “, споделя Хилфигер.

На предварителното показване на сбирката си в офисите си на Медисън авеню той сподели, че главните му пазари са Германия, Франция, Италия, Англия, Турция, Скандинавия, Гърция.  Хилфигър стартира едноименната си марка през 1985 година в Ню Йорк. Корпорацията PVH я придобива през 2010 г. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР