Лукавият първи сезон на Челси под ръководството на Маурисио Почетино

...
Лукавият първи сезон на Челси под ръководството на Маурисио Почетино
Коментари Харесай

Челси и Фулъм спечелиха дузпи, за да стигнат до полуфиналите за Купата на английската лига

Лукавият първи сезон на Челси под управлението на Маурисио Почетино към момента може да бъде избавен от Купата на британската лига.

Лондонският клуб доближи до полуфиналите, като победи Нюкасъл с 4-2 при дузпи във вторник, като мачът стигна до такава степен единствено с помощта на гол на крилото на Челси Михайло Мудрик във втората минута на добавеното време, което докара до 1-1 на Стамфорд Бридж.

Десният бек на Нюкасъл Киърън Трипиър беше отговорен за този гол и той беше един от двамата играчи на гостите, които не съумяха да вкарат дузпата си. Другият беше Мат Ричи, до момента в който аварийният вратар Джордже Петрович избави, с цел да постави завършек на дузпите.

Челси се намира на 10-о място във Висшата лига, макар че похарчи повече от $1 милиард за играчи през последните три трансферни прозореца и няма европейски надпревари, които да нарушат графика му.

Почетино стартира да попада под прочут напън, защото не съумя да накара група надарени играчи да се затвърдят, тъй че тази купа може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР