Луиза Григовора-Макариев е променлива личност. Чувствителен, но мислещ човек, който

...
Луиза Григовора-Макариев е променлива личност. Чувствителен, но мислещ човек, който
Коментари Харесай

Най-дивата и щастлива Луиза Григорова-Макариев

Луиза Григовора-Макариев е променлива персона. Чувствителен, само че мислещ човек, който обича да пътува, тъй като по този начин се зарежда с сила. Естествено, като множеството артисти, не обича и да приказва доста за себе си.

Вечерите са обичаната ѝ част от деня, защото тогава е най-активна. Не единствено тъй като прекарва време с обичания човек или се вижда с другари, а и тъй като точно вечер постоянно и работи - в театъра или на снимачната площадка на някой филм.

Актрисата Луиза Григовора-Макариев е искаща, отдадена и експерт. За функциите и за специалността си може да споделя с часове. От многото персонажи, които е изиграла, обичан й остава обликът на Гина от пиесата " Лодка в гората " на Николай Хайтов.
 Снимка 449061

Гина постоянно ще ѝ е на сърце и тъй като е първата роля на Луиза в Малък градски спектакъл " Зад Канала ". На сърце обаче са ѝ и филмите със мощни дами. Може би по тази причина един ден желае да се види на огромния екран един до друг с актриси като Алисия Викандер, Ейми Адамс, Кейт Уинслет, Никол Кидман, Мерил Стрийп.

Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев са отвън закона

Трейлърът на " Диви и щастливи " наподобява обещаващо

А като стана въпрос за мощни дами, тъкмо такава Луиза играе и в " Диви и щастливи ". Филмът наблюдава историята на две приятелки - Мила (Луиза) и Боряна (Яна Маринова), които с годините са престанали да имат вяра в фантазиите си и като че ли са не запомнили по какъв начин се живее същински.
 Снимка 434750

Неочаквано стичане на събитията прекатурва живота им тотално и ги трансформира в две диви и щастливи девойки отвън закона, подготвени на всичко една за друга, с цел да запазят другарството си.
 Снимка 449063

Въпреки че героинята й Мила е доста по-различна, Луиза въпреки всичко съумява да откри нещо от нея в себе си. " Както тя би трябвало да преодолява себе си, по този начин и аз трябваше много неща да преодолея по време на фотосите. Може да се каже, че вървяхме по успоредни пътища. "

Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев похитиха и Ицо Хазарта

Вторият филмов откъс на кино лентата " Диви и щастливи " с нова доза зрелищен екшън
 Снимка 449066

Защото се оказва, че по никакъв начин не е елементарно да се снима екшън филм за мъжки девойки, изключително с качеството, на което екипът залага. И защото всички забъркани в продукцията са ужасно взискателни, не вършат взаимни отстъпки и не оставят нищо на случайността, работата се оказва много тежка, изтощителна, само че и доста занимателна.
 Снимка 449069

Коя е обичаната ви сцена от " Диви и щастливи "?

От позиция на екшън прекарване, обичано ми е голямото гонене във Варна. Там с Яна крадем мотор и бягаме от полицията. Снимахме тази сцена четири дни. Бяхме затворили целия център на града. Имахме и много страшни обстановки с мотора. Аз паднах един път, когато Яна беше начело, а по-късно с каскадьорката Теа Маркова се подхлъзнахме на една пешеходна пътека, до момента в който вършим дрифт, и се пребихме.

После правихме каскада по какъв начин ни бута кола, само че успяхме да се задържим на мотора. По три пъти дневно бях в колата за спешна помощ, повредих си менискуса и имах 100 натъртвания и охлузвания. Въпреки това беше пъклен занимателно и в никакъв случай няма да го не помни.

А в случай че си приказваме за актьорска игра, имам една обичана сцена в хотелска стая във Велико Търново, само че за нея не мога да ви опиша детайлности.
 Снимка 449064

С какво Мила беше предизвикателство за вас?

Мила е много надалеч от мен като темперамент, само че и като човек въобще. Тя е по-скоро интроверт, по-свита е. Единственият свят, в който се усеща сигурна, е този на книгите. И това беше първото предизвикателство, с което се сблъсках. После пристигна и многото екшън по време на фотосите - второто огромно предизвикателство.

С какво и по какъв начин Мила ще завоюва феновете?

Във кино лентата доста съществено е заложена тематиката за другарството, това, което оправдава поговорката " другар в потребност се познава ". Мила не е нито по смелите решение, нито по рисковете, само че за сметка на това е пъклен вярна и лоялна. Когато най-хубавата ѝ другарка Боряна изпада безусловно в престъпна обстановка и би трябвало да бяга от полицията, Мила застава до нея.
 Снимка 449067

По пътя тя преодолява големи страхове, излага се на огромни рискове, става и търсено престъпно лице - единствено тъй като в никакъв случай не би изоставила другар в неволя.

Какво друго да чакаме от вас в близко бъдеще?

На фестивала " Златна Роза " тази година ще забележим още един филм с мое присъединяване - " Имало една война ". Режисьор е Анри Кулев, а филмът е за Сръбско-Българската война. Тема, която не е засягана до момента в българското кино. Още не съм го гледала, само че мисля, че ще бъде доста забавен. Развива се по пътя към бойното поле и наблюдава разнообразни герои, които с друга мотивация са тръгнали натам. Моята героиня е с много тъжна орис и откакто погребва невръстното си дете, отива да търси мъжа си, като последното ѝ останало нещо в живота.

Разбира се, стартира и театралният сезон и ще чакаме феновете в МГТ " Зад Канала ". Участвам в " Бел Ами ", " Празникът ", " Скъперникът ", " Пияните " и " Килър Джо ".

Премиерата на " Диви и щастливи " е на 29 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР