Луис Суарес отправи критики към селекционера на националния отбор на

...
Луис Суарес отправи критики към селекционера на националния отбор на
Коментари Харесай

Луис Суарес със сериозни критики към селекционера на Уругвай

Луис Суарес насочи рецензии към селекционера на националния тим на Уругвай Марсело Биелса по време на Копа Америка, след което прикани почитателите да не упрекват играчите, в случай че " нещо се обърка ".

" В комплекса " Селесте " на чиновниците не е разрешено да влизат, да ни поздравяват и да се хранят с нас ", сподели Суарес пред DirecTV.

" Те би трябвало да внимават даже на вратата, през която би трябвало да влязат. Сърцето ми се къса от това, че по този начин наподобява животът в Комплекса през днешния ден... Матиас Весино беше първият, който видя, че това се случва ", добави той.

" Имаше обстановки на Копа Америка, които ме нараниха, само че не ги споделих в името на взаимното битие. Много играчи организираха среща, с цел да помолят треньора най-малко да ни каже положително утро, само че той даже не ни поздрави ", показа нападателят.

Сега Уругвай се насочва към квалификациите за Световното състезание през 2026 година Суарес помоли почитателите да проявят схващане към обстановката.

" Утре апелирам хората да не си го изкарват на играчите, в случай че нещо се обърка. Биелса е разделил цялата група, даже в метода, по който упражняват ", добави Суарес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР