Лудогорец завърши 1:1 с Олимпия (Любляна) в първия мач от

...
Лудогорец завърши 1:1 с Олимпия (Любляна) в първия мач от
Коментари Харесай

"Лудогорец" изпусна победа срещу "Олимпия"

Лудогорец " приключи 1:1 с " Олимпия " (Любляна) в първия мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига в Разград. Българският отбор изостана в резултата след гол на Тими Елшник, само че изравни посредством Доминик Янков. имаше преимущество, само че по този начин и не съумя да стигне до втори гол, като удари и две греди.

Още при започване на мача новото попълнение на " Лудогорец " получи травма и трябваше да бъде заменен. Гостите откриха резултата в 14-ата минута. Тими Елшник се възползва от неточност на Игор Пластун и вкара с удар от към 25 метра.

" Лудогорец " натисна, а малко по-късно Кирил Десподов стреля от директен свободен удар, само че вратарят Матевж Видовшек съумя да отклони топката в напречната греда. Доминик Янков и Франко Русо пропусна благоприятни условия за " Лудогорец ".

Натискът на българския отбор даде резултат в края на първото полувреме. Доминик Янков влезе в наказателното поле и се разписа с добър удар.

" Лудогорец " имаше преимущество през второто полувреме, а вратарят на " Олимпия " Видовшек се намеси добре след удари на Матиас Тисера. В 68-ата минута Тисера вкара за " Лудогорец ", само че голът беше анулиран поради засада на Десподов преди този момент. В 80-ата минута Видовшек направи две поредни спасявания след удари на Спас Делев и Тисера, като при първото топката се отби още веднъж в напречната греда.



Реваншът e на 1 август, а класиралият се напред ще срещне спечелилия от двойката сред.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР