Лудогорец започна със загуба участието си в квалификациите на Шампионската

...
Лудогорец започна със загуба участието си в квалификациите на Шампионската
Коментари Харесай

Лудогорец загубиха на старта на квалификациите в Шампионската лига

 Efbet2023 Horizontal
Лудогорец " стартира със загуба присъединяване си в квалификациите на Шампионската лига, откакто отстъпи с 0:2 в гостуването на косовския отличник " Балкани " в мач от втория прелиминарен кръг. Визитата в Прищина се оказа доста сложна за българския състав, който не намираше отговор на дейностите на домакините.

Няколко пъти преди почивката вратарят на " Лудогорец " Серджио Падт трябваше да се намесва и да стопира удари на домакините. В добавеното време на първата част обаче нидерландецът нямаше по какъв начин да избави. След груба неточност в отбрана Кореница изстреля топката по диагонала, тя рикошира в крайници на Хайстер и влетя в мрежата.

След паузата " Балкани " стигна и до втори гол. Влезлият от пейката Пипа остави непокрит футболист на домакините зад тила си при центриране от директен свободен удар. Зиба се възползва и вкара от няколко метра. Веднага след попадението " Балкани " можеше да стигне и до още едно, само че Падт направи значимо избавяне.

От този миг " Лудогорец " се постара да стигне до гол, само че срещаше добра организация против себе си. Първият прецизен удар за българския тим беше в 67-ата минута, когато Нареси стреля с глава, само че вратарят на домакинския отбор се намеси. В края на срещата Доминик Янков ритна топката около вратаря на " Балкани ", само че тя срещна страчния дирек. Реваншът е на 19 юли в Разград от 21 ч.

Още спортни вести вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР