Лудогорец загуби за първи път през годината - с 1:2

...
Лудогорец загуби за първи път през годината - с 1:2
Коментари Харесай

"Лудогорец" загуби първи мач за 2021 г.

" Лудогорец " загуби за първи път през годината - с 1:2 от съветския втородивизионен " Акрон " (Толиати) в контрола, която се игра в Турция. Това бе първо проваляне за българския първенец за годината, а и първо (макар и в всекидневен мач) за новия треньор на отбора Валдас Дамбраускас.

Малко опрощение за разградчани е, че те играха в пробен състав, откакто през вчерашния ден титулярите завоюваха с 2:1 против " Динамо " (Киев). Попадението за " Лудогорец " вкара националът Доминик Янков в 73-ата мин. За " Акрон " бяха точни Даур Квеквескири в 24-ата и Артур Газданов в 73-ата. Съперник на " Лудогорец " трябваше да е словенският " Марибор ", само че той се отхвърли поради доста случаи на COVID-19.

До края на лагера си в Турция първенците би трябвало да играят още една инспекция - против беларуския " БАТЕ Борисов " на 4 февруари.

По-рано през днешния ден " ЦСКА 1948 " завоюва с 1:0 против третия в класирането в северномакедонското състезание - " Македония Гьорче Петров ", в друга контрола, играна в Турция. Попадението вкара Мартин Топузов в 16-ата минута, а мачът бе изгледан от новия селекционер на националния тим Ясен Петров.

" Имахме хубави моменти, само че и моменти, в които се усеща умората от работата в тези две седмици. Тези мачове са да ескпериментираме, обикновено е някои неща да не са както би трябвало. Следващите два мача (б.ред. - против украинските " Ингулец " и " Динамо ", Киев) ще бъдат доста здрави. Трябва да сме пределно съсредоточени против " Динамо " (Киев). Срещу тях ще забележим до каква степен сме стигнали. С тимовете в първата шестица ще е това равнище, а даже може и по-слабо да е равнището. Засега селекцията е завършена, само че постоянно може да има някакви изненади ", сподели след мача основният управител на " ЦСКА 1948 " Красимир Балъков.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР